Студентка кафедри провела профорієнтацію в рідному Таращанському навчально-виховному комплексу "Гімназія ""Ерудит" - загальноосвітня школа №1 ст. м. Тараща,

3 листопада 2017, 10:00
м.Тараща

      Студентка-першокурсниця гуманітарно-педагогічного факультету спеціальності «Соціальна робота» Ельвіра Сальник із профорієнтаційною метою відвідала рідний Таращанський навчально-виховний комплекс "Гімназія ""Ерудит" - загальноосвітня школа №1 ст. м. Тараща, Київська обл.

       Вона зустрілася із учнями випускових класів і ознайомила їх у ході бесіди із Національним університетом біоресурсів і природокористування України, зокрема, із перспективами навчання на гуманітарно-педагогічному факультеті.

       Також, вона розповіла про спеціальності факультету, а саме: «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії», «Професійна освіта», «Філологія», «Психологія», «Соціальна робота», «Журналістика». Поінформувала про напрями наукової роботи, особливості студентського життя, традиції та здобутки університету. Крім того, роздала майбутнім абітурієнтам рекламні буклети і показала відеоролик про гуманітарно-педагогічний факультет, відзнятий талановитими вихованцями нашого факультету.
    В ході зустрічі було презентовано наш славетний Національний університет біоресурсів і природокористування України вцілому, гуманітарно-педагогічний факультет та кафедру соціальної педагогіки та інформаційних технологій в освіті зокрема. 
    Розповіла про їх багаторічну історію та структуру, ознайомили старшокласників майбутніх абітурієнтів із правилами прийому на 2018 р., особливостями навчання на кафедрі за спеціальністю «Соціальна робота»
 
 
Ржевський Г.М.,
Наставник групи СР17001б
доцент кафедри соціальної педагогіки
та інформаційних технологій в освіті
 
Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook