Андрій Меженський – абсолютний чемпіон Кубку України у своїй ваговій категорії

6 листопада 2017 року

       4 листопада у Києві пройшов Кубок України з кіокушинкай карате серед дітей, юніорів, чоловіків та жінок у розділі «Ката» та «Куміте». На змаганнях були представлені команди з різних міст України, у т.ч. і столиці, у складі якої виступали студенти НУБіП України.

     Під керівництвом досвідченого тренера, майстра спорту України міжнародного класу з кіокушин карате, старшого викладача кафедри фізичного виховання Сергія Вербицького троє студентів університету – Андрій Меженський (магістр факультету ветеринарної медицини), Олександр Поміркований (магістр факультету тваринництва та водних біоресурсів) та Михайло Уманський (студент 3-го курсу механіко-технологічного факультету) наполегливо готувалися до змагань і показали достойні результати.

    Так, багаторазовий призер чемпіонатів Європи, учасник чемпіонату світу, майстер спорту з кіокушин карате Андрій Меженський став абсолютним чемпіоном Кубку України у ваговій категорії +90 кг серед чоловіків.

     Бажаємо нашим спортсменам подальших успіхів та перемог, а усіх бажаючих запрошуємо на тренування у корпус № 9, зала карате.

Тетяна Телев’як,
студентка факультету аграрного менеджменту


Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook