Засідання методичного об'єднання викладачів української мови та літератури, зарубіжної літератури ВНЗ І-ІІ рівнів акредитації Чернігівської області.

31 жовтня 2017 року

     31 жовтня на базі Коледжу транспорту та комп'ютерних технологій ЧНТУ відбулося засідання методичного об'єднання викладачів української мови та літератури, зарубіжної літератури ВНЗ І-ІІ рівнів акредитації Чернігівської області.

     Відкрив нараду голова Ради директорів Радченко В.М. На засіданні було обговорено та затверджено основні напрямки роботи, методичні завдання на 2017-2018 н.р. Основним і нагальним питанням, яке постало перед викладачами, це проведення ЗНО у ВНЗ І-ІІ р.а. Перед слухачами виступили Молочко С.Р., старший викладач кафедри філологічних дисциплін та методик їх викладання ЧОІППО імені К.Д.Ушинського, яка пояснила методику проведення ЗНО і виступила по темі «Компетентний підхід у навчанні філологічних дисциплін в умовах формування Нової української школи». Завідувач кафедри філологічних дисциплін та методики їх викладання ЧОІППО імені К.Д.Ушинського, кандидат філологічних наук, доцент Баран Г.О. провела практичне заняття на тему «Культура мовлення», де розповіла про комунікативні якості спілкування, особливості педагогічного спілкування, культуру мовлення. Погребна О.Й., викладач Ніжинського коледжу культури та мистецтв ім. М.Заньковецької презентувала для апробації у ВНЗ І-ІІ р.а методичні розробки «Складне речення» і «Міфи древньої Греції». І на завершення було визначено дати проведення Міжнародного конкурсу з української мови ім. П.Яцика та Міжнародного мовно-літературного конкурсу ім. Т.Г.Шевченка.

 

Суліменко Н.М., викладач 


Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook