Наші дівчата вибороли перемогу у представниць Шевченкового університету у змаганнях з футзалу

1 листопада 2017 року

     Жіноча збірна НУБіП України з міні-футболу під керівництвом тренерів Валерія Прохніча та Олени Отрошко бере участь у спортивних змаганнях з футзалу серед команд студентів вишів Голосіївського району Києва.
     31 жовтня 2017 року у Київському національному університеті імені Тараса Шевченка наші дівчата помірялися силами з господарями і продемонстрували відмінну гру, насичену гострими атаками та гольовими моментами, більшість з яких успішно реалізували. Гра закінчилася з приємним для нас рахунком 5:2. Відзначилися капітан команди Олеся Гранат (факультет землевпорядкування), Вікторія Огородник (юридичний факультет) та Тетяна Фещенко (факультет ветеринарної медицини). Як завжди, надійно захищала ворота найкращий воротар вищої студентської ліги ФАСК Наталія Чворда (факультет аграрного менеджменту).

     Наступна гра відбудеться 7 листопада 2017 року. Наші дівчата зустрінуться зі спортсменками Національного університету харчових технологій – до речі, чинними чемпіонками вищої студентської ліги ФАСК та членами збірної України з футзалу. Тож гра обіцяє бути складною та напруженою.

Олена Отрошко,
викладач кафедри фізичного виховання

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook