Науковий пошук молодих

31 жовтня 2017 року

30 жовтня 2017 р. на базі НУБіП України відбулася обласна науково-практична настановча конференція учнів-членів Малої академії наук України. Конференція проходила під гаслом «Відкриваємо світ науки разом». Цим була задана і відповідна мета заходу – допомогти учням 9-11 класів, що є членами Малої академії наук України, а отже здійснюють науково-дослідницьку роботу, в організації цього процесу.

Викладачі кафедри філософії Сторожук С.В., Савицька І.М., Культенко В.П., Кичкирук Т.В., Дубровіна О.В. взяли участь в роботі секції «Філософія та суспільствознавство». Секція зібрала разом молодих науковців, учнів старших класів загальноосвітніх шкіл Київщини, яких цікавлять наукові проблеми в галузі філософії, релігієзнавства, соціології, педагогіки, журналістики та правознавства. Їхній увазі були запропоновані ознайомчі доповіді фахівців у цих галузях. Зокрема, професор Сторожук С.В. розповіла молодим науковцям про роль та різновиди першоджерел у наукових дослідженнях з філософії та релігієзнавства, про те, що являє собою філософія, про особливості формування світогляду та значимість філософського світогляду в житті як людини, так і суспільства.

В ході зустрічі представників наукової еліти з молодими науковцями застосовувались інтерактивні засоби спілкування, ставилися взаємні запитання, а найбільш активних членів МАН України було нагороджено подарунками – науковими роботами викладачів кафедри філософії, інформаційними листівками про НУБіП України, ручками, блокнотами тощо.

Культенко В.П.,
доцент кафедри філософії

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook