Учні-гуманітарії Київщини обирають наш університет

30 жовтня 2017 року

     Наше майбутнє починається вже сьогодні. Дотримуючись цього принципу, НУБіП України гостинно прийняв майбутніх студентів та організував роботу слухачів МАНУ за 12 галузями.
    Однією з найчисленніших були секції гуманітарного напряму. Саме для них була спрезентована робота гуманітарно-педагогічного факультету: мотивуючий відеоролик від студентів-філологів і надихаюча промова декана факультету професора Василя Дмитровича Шинкарука.

 

     Учні-члени Київського обласного відділення МАНУ та їх вчителі відкрили для себе різноманітний, потужний потенціал нашого факультету. Наукові, навчальні, соціокультурні і міжнародні аспекти життя студентства зацікавила талановиту молодь. Найбільше питань у слухачів МАНУ виникло щодо нових спеціальностей: міжнародні відносини, професійна освіта, соціальна робота, журналістика, філологія, психологія.

 

     Робота слухачів була продовжена у 4 секціях: мовознавства, літературознавства і фольклористики, історії, філософії та суспільствознавства, де викладачі гуманітарно-педагогічного факультету як наукові консультанти мали можливість ще раз закцентувати увагу молоді і обговорити актуальні напрями досліджень гуманітарного профілю.

 

     Адже рішення, прийняте учнями сьогодні, стане їх реальністю завтра.

 

 

Рудницька Н.А.,
старший викладач кафедри іноземної філології і перекладу

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook