На кафедрі стандартизації та сертифікації сільськогосподарської продукції провели атестацію магістрів

30 жовтня 2017 року

     27 жовтня 2017 р. на кафедрі стандартизації та сертифікації сільськогосподарської продукції провели атестацію магістрів 2-го року навчання спеціалізації «Якість, стандартизація та сертифікація» щодо готовності розділів магістерської роботи. Комісію очолила декан факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК Лариса Баль-Прилипко.

 

    Магістри представили наявні матеріали своїм керівникам, а для загалу доповіли про етапи роботи, які вже виконані, бачення кінцевого результати та інновації, а також – які економічні зиски дасть впровадження роботи на конкретних виробництвах.
     Цікаво, що свій поштовх дав поділ робіт за темами (а саме фундаментального спрямування, інноваційного, неординарного спрямування). І найбільша кількість належить саме темам з інноваційним спрямуванням: це розроблення елементів FSSC 22000 в умовах конкретного виробництва, документованих процедур внутрішнього аудиту, гармонізованих стандартів у яких так зараз потребує Україна у зв’язку з її спрямування у бік ЄС тощо.

 

     Лариса Баль-Прилипко підкреслила важливість виконання саме прикладних тем та тісного контакту магістрів з виробниками товарів та послуг. За пропозицією завідувача Владислава Сухенка магістерські роботи були одноголосно атестовані.

Тетяна Розбицька,
аспірант кафедри стандартизації та
сертифікації сільськогосподарської продукції

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook