Якщо платиш за навчання – маєш право на податкову знижку!

28 жовтня 2017 року

     Якщо платиш за навчання – маєш право на податкову знижку. Саме під таким гаслом пройшли семінари для студентів НУБіП України, які навчаються на контракті. Під час цих зібрань студенти дізналися, що таке податкова знижка на навчання, хто має на неї право і як її отримати.
    Семінари були проведені профкомом студентів за організаційної підтримки навчального відділу та методичної підтримки науково-педагогічних працівників економічного факультету.

    Слухачами семінарів стали студенти юридичногоекономічного та факультету ветеринарної медицини, де навчається найбільше студентів-контрактників.

     У ході зустрічей учасники дізналися, що завдяки податковій знижці студенти можуть повернути приблизно 3 000 гривень на рік, що майже покриває річну вартість проживання в гуртожитку. Знижку можуть отримати студенти як стаціонару, так і заочного відділення, а також ті, хто здобуває другу вищу освіту.
     Оформити податкову знижку може сам студент, один з батьків студента або чоловік/дружина студента. Ця особа має офіційно працювати та отримувати заробітну плату. Податкова знижка оформлюється у податковій інспекції за місцем постійного проживання.

     Наприкінці кожного семінару студенти мали можливість поставити запитання та отримати індивідуальну консультацію.

    Більш детальну інформацію щодо податкової знижки на навчання або з інших питань соціального характеру ви завжди можете отримати в профкомі студентів.

     Також пропонуємо вам переглянути презентацію, де покроково проілюстровано порядок отримання податкової знижки.


Володимир Литвиненко,

заступник голови профкому студентів 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook