Учасниками майстер-класів в рамках IV Міжнародної науково-практичної конференції «Цифрова освіта в природничих університетах» стали понад 50 викладачів

26 жовтня 2017 року

    26 жовтня 2017 року продовжила роботу IV Міжнародна науково-практична конференція «Цифрова освіта в природничих університетах». Два воркшопи, які присвячені цифровим технологіям в природничих університетах, відвідали понад 50 учасників з різних факультетів університету та наші гості з Вроцлавського природничого університету.

     Перший майстер-клас з використання мобільних додатків для опрацювання даних, аналітики, точного землеробства, е-комерції, монiторингу організувала доцент, докторант кафедри інформаційних і дистанційних технологій НУБіП України Альона Нелєпова. Це був тренінг зі встановлення відповідних мобільних додатків на власних пристроях викладачів та методичними рекомендаціями щодо їх використання для навчання студентів.
         Про Big Data в аграрній сфері розповідав автор наступного майстер-класу доцент кафедри соціальної педагогіки та інформаційних технологій в освіті Артур Кочарян. Учасники майстер-класів мали можливість отримати доступ до масивів великих даних з різних відкритих ресурсів, зокрема тих даних, які стосуються виробництва сільськогосподарської продукції.

  

Олена Глазунова,
професор кафедри інформаційних
і дистанційних технологій

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook