Профорієнтаційна робота на Київщині триває

18 жовтня 2017 року

Профорієнтаційна робота сприяє цілеспрямованому розвитку здібностей і талантів учнів, зростанню  професіоналізму, працездатності і виступає одним із найважливіших елементів політики університету.

Основне завдання профорієнтації на цьому етапі – професійна просвіта та визначення здібностей і професійних намірів учнів. Втілюючи в життя політику університету, старший викладач кафедри англійської філології Розгон Ірина Юріївна провела профорієнтаційну роботу в Рокитнянській загальноосвітній школі № 1. У реальному житті не кожному вдається зробити найкращий професійний вибір і тому викладачі кафедри активно задіяні в профорієнтаційній роботі.

Розгон Ірина Юріївна донесла інформацію і ознайомила  контингент учнів 10 – 11 класів з конкретними професіями і спеціальностями, з вимогами, які ставляться до студента, що прагне отримати відповідну професію; життям студентів в університеті та за межами кампусу; традиціями і умовами проживання студентів; перспективами працевлаштування і можливостями навчання в вузах інших країн, та проходження практики.

Розгон Ірина Юріївна

старший викладач кафедри англійської філології

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook