Профорієнтація в Іванківському районі Київської області

25 жовтня 2017 року

 18 жовтня 2017 року Національний університет біоресурсів і природокористування України взяв участь у Ярмарку професій, який пройшов в Іванківському районному центрі зайнятості для учнів випускних класів загальноосвітніх шкіл селища Іванків, Іванківського та Поліського районів. На ярмарку було представлено 10 вищих навчальних закладів, коледжів міста Києва, Київської та Житомирської областей. Мета даного заходу - допомогти учнівській молоді у професійному самовизначенні, сформувати усвідомлений підхід до вибору та зміни професії, відповідальності за власне майбутнє. Навчальні заклади розповіли про правила прийому, умови навчання студентів, проживання, проведення дозвілля, перспективи подальшого працевлаштування.

НУБіП України представляли заступник директора ННІ лісового та садовопаркового господарства Свинчук В.А. та начальник відділу якості освіти, маркетингу та профорієнтаційної роботи Мотринчук Д.Й.

Про наш університет учням було показано відеоролик, презентацію, а також були роздані листівки та буклети. Під час проведення заходу майбутні випускники мали змогу отримати кваліфіковані відповіді на свої запитання та поспілкуватися із представниками навчальних закладів.

Начальник відділу якості освіти, маркетингу та профорієнтаційної роботи,
Дмитро Мотринчук

 

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook