Майбутнє кожного випускника залежить від обраної ним професії

23 жовтня 2017 року

     Майбутнє кожного випускника залежить від обраної ним професії. Щоб розібратися в особливостях навчання, отримати інформацію про сучасні тенденції освіти, ознайомитись з особливостями вступної компанії 2018 року Стараконстянтинівською державною адміністрацією та міськрайонним центром зайнятості була проведена «Ярмарка професій».

    Майже 20 освітніх закладів представили свої програми для понад п’ятиста присутніх випускників шкіл регіону.  

     Національний університет біоресурсів і природокористування України презентували доцент кафедри підприємництва та організації агробізнесу Сергій Нікітченко та доцент кафедри економіки праці та соціального розвитку Віталій Нагорний.

   

     Формат заходу дав можливість майбутнім абітурієнтам в загальному ознайомитись з історією ВНЗ, його сьогоденням, можливостями та перспективами. Презентація викликала неабияку зацікавленість у слухачів, більшість з яких, після закінчення виступу, виявили бажання детальніше ознайомитись з нашим вишем. В цілому спілкування пройшло в теплій, доброзичливій, щирій атмосфері.

  

     За результатами зустрічі досягнуто домовленість про поглиблення взаємозв’язків між Стараконстянтинівською державною адміністрацією, міськрайонним центром зайнятості та економічним факультетом Національного університету біоресурсів і природокористування України.

Сергій Нікітченко

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook