Визначено півфіналістів спартакіади студентів з міні-футболу

23 жовтня 2017 року

     На майданчику зі штучним покриттям продовжуються змагання спартакіади студентів з міні-футболу (чоловіки). 11, 12 та 19 жовтня 2017 року відбувалися ігри ¼ фіналу. Зустрічалися команди факультетів та ННІ: лісового і садово-паркового господарства, механіко-технологічного, агробіологічного, юридичного, аграрного менеджменту, землевпорядкування, енергетики автоматики і енергозбереження та тваринництва та водних біоресурсів. Протистояння були запеклі та емоційні адже на кону - путівки до півфіналу.
     У грі між командами ННІ лісового і садово-паркового господарства та механіко-технологічного факультету боротьба була майже рівною і все ж бажання перемогти та потрапити в півфінальну частину змагань більшою виявилося у механіків. Перемога 3:1 на їх користь.

     У грі між командами агробіологічного та юридичного факультетів лідерство одразу перехопили агробіологи. Майбутні юристи, які дещо несподівано увірвалися у вісімку лідерів, до останніх хвилин матчу гідно протистояли чемпіонам студентської спартакіади та все ж віддали перемогу 3:5.
     Гравці факультету аграрного менеджменту є одними з головних претендентів на перемогу в цьогорічних змаганнях з міні-футболу і черговим доказом цього стала беззаперечна перемога над командою факультету землевпорядкування з рахунком 5:0.
    Цікавим та до останніх хвилин матчу напруженим було протистояння між командами ННІ енергетики автоматики і енергозбереження та факультету тваринництва та водних біоресурсів. Обидві команди настільки сильно хотіли потрапити до півфіналу, що в основний час не вдалося визначили переможця гри. Футболісти обох команд забили однакову кількість голів - 3:3. Доля півфінальної путівки визначилася в серії післяматчевих пенальті. Тут більш стійкішими та влучнішими виявилися футболісти факультету тваринництва та водних біоресурсів, реалізувавши 3 пенальті та пропустивши 2. Загальний рахунок матчу 6:5, на їх користь.

    Команди-переможці вже готуються до півфінальних ігор, а переможені розіграли між собою місця з п’ятого до восьмого. Факультети землевпорядкування та юридичний зіграли з рахунком 6:5 і зайняли відповідно сьоме та восьме місця. Команди ННІ енергетики автоматики і енергозбереження та лісового і садово-паркового господарства зіграли з рахунком 3:1 та зайняли відповідно п’яте та шосте місця спартакіади студентів з міні-футболу.

     З нетерпінням очікуємо на ще більш видовищну та запеклішу боротьбу за вихід у фінальну частину змагань. Нагадуємо, що півфінальні ігри відбудуться 23 жовтня 2017 року на майданчику зі штучним покриттям НУБіП України:

  • о 1500, гра між факультетами агробіологічним і механіко-технологічним;
  • о 1540, гра між факультетами аграрного менеджменту і тваринництва та водних біоресурсів.

     Фінальні ігри відбудуться 24 жовтня 2017 року з 1500.

Запрошуємо вболівальників підтримати свої команди!

Олена Отрошко,
секретар змагань

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook