Хід виконання магістерських робіт на кафедрі АРС

12 жовтня 2017 року

 На кафедрі автоматики та робототехнічних систем ім. акад. І.І. Мартиненка уважно ставляться до виконання студентами магістерських випускних робіт. Побувавши на серйозній 4-місячній практиці, освоївши майже повністю теоретичні курси підготовки студенти-автоматники успішно виконують випускні роботи згідно своїх індивідуальних планів. А робіт на кафедрі під керівництвом провідних професорів і доцентів кафедри виконується не мало - 12 робіт фахового змісту, 7 робіт інноваційного характеру, 6 неординарних робіт і 4 роботи студентів спеціалізації ЕАСГ. Слід зауважити, що одна робота студента Кордика Є., «Регуляція температури повітря в теплиці з використанням контролера ПЛК Fatek» виконується під керівництвом двох викладачів – з кафедри автоматики і робототехнічних систем НУБіП України доцента Решетюка В.М. і доктора інженерії SGGW (Польща) Антонюка М. і буде захищатися у двох вузах – в Києві і Варшаві.

На засіданні кафедри 5-го жовтня були заслухані керівники і студенти, виконавці випускних магістерських робіт. Презентації по деяких роботах були уважно вислухані і критично розглянуті викладачами кафедри. Схвалення отримав успішний хід виконання робіт студенткою Губенею А.на тему: «Дослідження об’єкта автоматизації та вдосконалення САК температурою повітря промислової теплиці», керівник – доцент Болбот І.М., студентом Жигуровим О. на тему: «Розробка та дослідження інтелектуальної системи керування температурою субстрату в БГУ» керівник – професор Шворов С.А. та інших студентів.

Стан виконання трьома студентами випускних робіт на даний час кафедрою не був схвалений. Ці студенти були повторно заслухані на засіданні кафедри 12 жовтня. За результатами вивчення стану виконання випускних магістерських робіт, роботу по написанню диплому студентом Ткачуком В. визнано незадовільною.
Постійний контроль за станом виконання магістерських випускних робіт на кафедрі дозволяє вчасно виконати роботу студентами і успішно її захистити.

Мірошник В.О.,
доцент кафедри автоматики і робототехнічних систем ім. акад. І.І. Мартиненка 

 
 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook