Відкрита лекція "Оцінка економічної ефективності землекористування та землевпорядкування"

19 жовтня 2017 року
      17 жовтня 2017 року відбулась відкрита лекція кандидата економічних наук доцента Кустовської Оксани Володимирівни з дисципліни «Економіка землекористування та землевпорядкування» на тему «Оцінка економічної ефективності землекористування та землевпорядкування» для студентів 2 курсу ОС «Магістр».
     На лекції були присутні завідувач кафедри управління земельними ресурсами доктор економічних наук професор Дорош Ольга Степанівна, кандидат економічних наук доцент кафедри земельного кадастру Бавровська Наталія Михайлівна, кандидат економічних наук доцент геодезії та картографії Кривов'яз Євгенія Вікторівна, кандидат економічних наук старший викладач кафедри геодезії та картографії Шевченко Олександр Вікторович, кандидат економічних наук доцент кафедри землевпорядного проектування Гунько Людмила Анатоліївна та інші НПП факультету землевпорядкування.
В ході лекції було розглянуто сутність і принципи оцінки економічної ефективності землекористування та землевпорядкування та проаналізовани критерії і показники.
По завершенню лекції студентам було проведено анонімне анкетування, яке показало високі результати за критеріями оцінки.
Студентка 2-го року навчання ОС "Магістр"  
Мороз Юлія 
Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook