В Університеті Лювен (Бельгія) стартував Форум ректорів та деканів Європейської асоціації університетів наук про життя

18 жовтня 2017 року

     18 жовтня в Університеті Лювен (Бельгія) розпочав роботу сьомий форум ректорів та деканів Європейської асоціації університетів наук про життя (ICA). Робота форуму розпочалась із засідання Ради ICA. На порядку денному обговорення надважливих завдань реалізації Цілей Сталого Розвитку щодо соціально-економічних та екологічних імперативів забезпечення здорового харчування населення, продовольчої безпеки.

     В засіданні ради беруть участь професори Марек Шиндель, президент ІСА, Саймон Хелс, генеральний секретар ІСА, ректор Вагенінгенського університету (Нідерланди) Артур Мол, ректор політехнічного інституту УніЛяСаль (Франція) Філіп Шоке, декан університетського коледжу Дубліна, Алекс Еванс, проректор Празького університету наук про життя Михал Лоштак, проректор університету природних ресурсів та наук про життя (БОКУ, Австрія) Барбара Хінтерштойзер та представники інших Європейських університетів.

     НУБіП на форумі представляє проректор з науково-педагогічної роботи, міжнародної діяльності та розвитку Вадим Ткачук. Наступного року ІСА святкуватиме 30 років існування. Планується проведення конференції за участю асоціації американських лендгранд університетів та асоціації аграрних і ветеринарних коледжів і університетів Канади.

Олександр Лабенко

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook