Не перемога, але і не поразка

12 жовтня 2017 року

На передодні великого свята “Дня захисника України”, “Дня козацтва”, яке ми звично святкуємо 14 жовтня, а саме 12 жовтня, Національний університет біоресурсів і природокористування України проводив військово – спортивні змагання “Патріот НУБіП України”, де студенти 1 та 2 курсів могли показати на що вони здатні. Наш факультет не став винятком, студенти прийняли активну участь у наступних видах змагань: неповне розбирання, збирання АК; спорядження магазина АК набоями; стрільба з малокаліберної гвинтівки; одягання загальновійськового захисного комплекту; надання першої медичної допомоги; підтягування на перекладині (віджимання від підлоги); штовхання гир 2×24; армреслінг; кидання гранати на влучність; кидання гранати на дальність; перетягування канату; комбінована естафета.

За результатами змагань абсолютну першість з армреслінгу здобув студент 2 курсу 2 групи Коломієць Сергій Васильович; кидання гранати на влучність Савчук Дмитро; Сидоров Владислав – спорядження магазина АК набоями (результат 0,36). Найкращий  командний результат  було одержано  у змаганні з кидання гранати на влучність – Савчук Дмитро та Позняк Даря.

Та головне серед усіх команд, які змагалися, а їх було 15, ми зайняли почесне 8 місце, хоч це і не перемога, але і не поразка.

Дякуємо усім студентам, які прийняли участь у цих змаганнях, і бажаємо наступних перемог і не тільки у спортивних змаганнях, а й у житті.

 

Ірина Веретинська,

асистент  кафедри технології м´ясних,

рибних та морепродуктів

  

 

 


Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook