Підготовчі курси до ЗНО

22 грудня 2017 року

Національний університет біоресурсів і природокористування України здійснює прийом на навчання за освітньо-професійною програмою підготовки фахівців першого освітнього ступеня, галузі знань 01 – освіта, зі спеціальності

015 «Професійна освіта (технологія виробництва і переробки продуктів сільського господарства)»

за державним замовленням та на контрактній основі на денну і заочну форми навчання.

Після закінчення навчання за спеціальністю «Професійна освіта (технологія виробництва і переробки продуктів сільського господарства)» видається диплом державного зразка бакалаврського рівня вищої освіти, що засвідчує здобуття кваліфікації «Педагог професійного навчання». Звертаємо Вашу увагу на те, що це унікальна спеціальність, яка дозволяє за 4 роки навчання отримати, крім педагогічної освіти, глибокі та міцні знання із конкретної спеціалізації (екологія, лісове господарство, економіка, флористичний дизайн).

 

До Вашої уваги повідомляємо, що до 21 жовтня 2017 р. здійснюється набір груп на підготовчі курси до зовнішнього незалежного оцінювання знань, як на денну, так і заочно-дистанційна форма навчання.

 

Для вступу на спеціальність «Професійна освіта (технологія виробництва і переробки продуктів сільського господарства)» потрібно мати сертифікати зовнішнього незалежного оцінювання знань з таких предметів як українська мова та література, біологія, іноземна мова.

Вартість курсів складає: за один предмет - 1000 грн. При умові, якщо слухач обирає 3 і більше предметів для вивчення, вартість складатиме 3000 грн. за три обрані предмети.  Тривалість навчання від 3 до 6 місяців.

Наголосимо на перевагах, які матимуть при вступі ті абітурієнти, які пройдуть навчання на підготовчих курсах. Це і 30 додаткових конкурсних балів (по 10 за кожний предмет) і зниження на 10% вартості навчання на умовах договору.

Курси проводяться по суботах і неділях (9.00 : 17.00) або в будні дні (16.00 : 18.30) та дистанційно.

    

Із запитаннями можна звертатись за телефонами: 0507027042; 0976461002 (Завідувач кафедри педагогіки Руслан Васильович Сопівник)

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook