«Людина народжується, щоб лишити по собі слід вічний» (В.Сухомлинський)

5 жовтня 2017, 13:40

 Магістри групи  УНЗ-17001 відвідали  Педагогічний музей України, що знаходиться в Будинку вчителя на вулиці Володимирській, де відкрилася виставка великого українського педагога-новатора, письменника Василя Олександровича Сухомлинського, вона  приурочена до 100 річчя з дня його народження.

Студенти з задоволенням слухали розповідь про педагогічну та  громадську  діяльність педагога. Дізналися про те, що В.Сухомлинський ˗ не тільки письменник, а ще й член-кореспондент Академії педагогічних наук РРФСР, з 1958 р. ˗ заслужений учитель УРСР. У 1968 р. йому присвоїли звання Героя Соціалістичної Праці. Того ж року він був обраний членом-кореспондентом Академії педагогічних наук СРСР. 

У книзі «Серце віддаю дітям» він зробив привселюдне зізнання і підтвердження, своїми трудами та щоденними діяннями великого вчителя,  він писав: «Що було найголовнішим у моєму житті? Не роздумуючи, відповідаю: Любов до дітей». 
Рекомендуємо переглянути цікаву і пізнавальну виставку про Василя Сухомлинського, її планують показувати в Національній академії педагогічних наук України, в Бібліотеці імені Івана Котляревського, Національному педагогічному університеті імені М.П.Драгоманова. 
Валентина Яковлєва
 
 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook