Конференція трудового колективу підтримала звіт голови профбюро та обговорила нагальні питання сьогодення

30 вересня 2017 року

     29 вересня 2017 р. на юридичному факультеті відбулася конференція трудового колективу. Розпочала конференцію декан Олена Яра, яка привітала присутніх з наступаючим професійним святом Днем працівника освіти та побажала творчої наснаги і нових звершень. Далі було обрано членів робочої президії конференції трудового колективу: декана факультету Олену Яру, коменданта навч. корп. №6 Василя Канарика та голову профбюро Наталію Поліщук.

     Продовжив збори заступник декана з наукової роботи Віктор Ладиченко, який представив запрошених гостей - начальника відділу пожежної безпеки Володимира Матросова та фахівця відділу науково-технічної інформації НДЧ Вікторію Кирилюк, яка ознайомила науково-педагогічних працівників, аспірантів та студентів-магістрів юридичного факультету з базовими можливостями бази Web of Science під час підготовки літературного огляду за тематикою дослідження, створення власної бібліотеки в EndNote, вибору журналу для публікації і оформлення списку літератури у «3 кліки».

     На завершення Вікторія Кирилюк запросила науково-педагогічних працівників на курси підвищення кваліфікації за програмою «Розширення можливостей наукового пошуку та популяризації власних досліджень за допомогою платформи Web of Science». Після завершення яких, кожен отримає сертифікат про підвищення кваліфікації державного зразка.

     Далі продовжив засідання начальник відділу пожежної безпеки Володимир Матросов, який наголосив на неухильному дотриманні правил протипожежної безпеки. «Пам’ятайте, що ваша увага та дотримання правил пожежної безпеки – запорука вашого безпечного життя!» - сказав Володимир Матросов.

     Наступним заслухали голову профбюро факультету зі звітом за 2016-2017 н.р. Наталія Поліщук доповіла, що протягом минулого навчального року члени профбюро отримали матеріальну допомогу на суму близько 12 тис. грн. (35 осіб). Традиційно подаровано новорічні подарунки для дітей, та в якості привітання жінки отримали солодощі до свята весни.

     Початок року ознаменувався розробкою та затвердженням нового Колективного договору на 2017-2019 роки, всі члени профбюро могли долучитися до цього процесу. На завершення Наталія Поліщук зазначила, що в цілому профбюро юридичного факультету проявило себе активною частиною профспілки всього університету.

     Заслухавши доповідь Наталії Поліщук, присутні одноголосно підтримали та затвердили звіт голови профбюро юридичного факультету за 2016-2017 н.р. Наступним питанням порядку денного було обрання кандидатури на посаду голови профбюро юридичного факультету.

     На розгляд трудовому колективу було запропоновано кандидатуру старшого викладача кафедри цивільного та господарського права, к.ю.н. Юлію Канарик. Відкритим голосуванням члени трудового колективу одноголосно підтримали і обрали Юлію Канарик та побажали успіху і наснаги в подальшій роботі.

     На завершення Олена Яра нагадала присутнім, що з 2 по 6 жовтня на юридичному факультеті проходитиме Тиждень правових знань, в рамках якого відбудеться низка заходів, до яких активно залучені студенти та науково-педагогічні працівники. Також декан наголосила, що особливої уваги потребує продовження активної та найголовніше результативної профорієнтаційної роботи, кожен НПП від професора до асистента має активно долучитися та нести персональну відповідальність за залучених студентів.

     Незважаючи на погіршення погодних умов – дотримуватись правил пожежної безпеки та програми енергозбереження в НУБіП.

     "Ми іноді не помічаємо, як залежимо від різних видів енергії та джерел її постачання, звикли до постійно увімкнених комп’ютерів, телевізорів, до цілодобово увімкненого освітлення. Однак потрібно дбайливо використовувати блага цивілізації, щоб зберегти природні ресурси та суттєво зекономити на комунальних витратах".

Олена Улютіна,

заступник декана юридичного факультету

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook