Засідання гуртка «Актуальні проблеми педагогіки та психології»

26 вересня 2017 року
НУБіП України

 

25 вересня 2017 р. під керівництвом наукового керівника, професора кафедри соціальної роботи та психології, д. пс. н. Шамне Анжеліки Володимирівни було проведено чергове засідання гуртка «Актуальні проблеми педагогіки та психології», який працює вже майже рік при кафедрі соціальної роботи та психології.

Шамне Анжеліка Володимирівна окреслила важливість участі студентської молоді НУБіП у науково-пошуковій діяльності, визначила завдання науково-дослідницької роботи студентів на 2017-2018 н.р., окреслила перед членами гуртка основні цілі і напрямки  науково-дослідницької роботи гуртківців.

Найбільш активні студенти підготували змістовні доповіді на актуальну тематику сучасної психології.

Студентка 2 курсу магістратури  спеціальності «Педагогіка вищої школи» Калита Христина проаналізувала основні етапи роботи над збором матеріалу за проблематикою наукового дослідження з теми «Психологічні аспекти розвитку креативності іноземних студентів ВНЗ». Результати цього дослідження було вирішено оформити у вигляді тез для участі у Міжнародній науково-практичної конференції ««Проблеми і перспективи підготовки іноземних студентів», яка відбудеться 12-13 жовтня 2017 р.( м. Харків).

Комісаренко Артур, студент 2 курсу магістратури  спеціальності «ПВШ», розповів про психологічні аспекти психології здоров’я і проблеми формування психологічного здоров’я студентів ВНЗ.

Метою дослідження Бабич Ганни, студентки 2 курсу магістратури  спеціальності «ПВШ» був порівняльний аналіз особливостей проективних методик у психології. Вона продемонструвала наочні матеріали декількох методик.

            У кінці засідання керівник гуртка Шамне А.В. подякували студентам за активність і ґрунтовну підготовку.

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook