"Про проведення Всеукраїнської студентської олімпіади 2010-2011 н.р." Всеукраїнська студентська олімпіада (міжвузівська) за напрямом підготовки "Харчові технології та інженерія" освітньо-кваліфікаційного рівня "Бакалавр"

5 квітня 2011, 20:27
м. Харків 13-15 квітня 2011 р.

13-15 квітня 2011 р.

ІІ етап Олімпіади з напряму "ХАРЧОВІ ТЕХНОЛОГІЇ ТА ІНЖЕНЕРІЯ"

Для участі запрошуються студенти – переможці І етапу.
Відповідно до Наказу Міністерства освіти і науки України № 1190 від 02.12.2010 року "Про проведення Всеукраїнської студентської олімпіади 2010-2011 н.р." Харківський державний університет харчування та торгівлі затверджено базовим для проведення ІІ етапу Всеукраїнської студентської олімпіади (міжвузівської) за напрямом підготовки "Харчові технології та інженерія" освітньо-кваліфікаційного рівня "Бакалавр", та освітньо-кваліфікаційного рівня "Спеціаліст", "Магістр".

ПОРЯДОК РОБОТИ ОЛІМПІАДИ (ОКР "Бакалавр") знаходиться за посиланням.


Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook