Фотоконкурс «Органічна сім’я»

21 вересня 2017 року
м. Київ, Контрактова площа

Визначені 6 щасливчиків, які перемогли у фотоконкурсі «Органічна сім’я», який тривав з 1 травня до 17 вересня 2017 року на сайті http://organicinfo.ua/ocontensts.html. Всі, хто взяв участь у конкурсі, мали унікальну можливість виграти приз - корзину сертифікованих органічних продуктів українського походження та поїздку до Києва на 9й Всеукраїнський ярмарок органічних продуктів (23 вересня 2017 р.), що традиційно організовує Федерація органічного руху України; саме тут переможці фотоконкурсу зустрінуться особисто з виробниками смачної органічної продукції, зможуть розпитати їх про все, поділитися враженнями і вже надалі точно знатимуть, хто саме вирощує та виробляє улюблені продукти.

Щоб взяти участь у конкурсі, необхідно було до 17 вересня зафіксувати на фото органічний продукт з його добре впізнаваним маркуванням або Євролистком та надіслати фото і слоган до нього організаторам фотоконкурсу.

Вітаємо щасливих переможців:

1 місце: Лідія Журба "Органічне - це коли найкраще для найдорожчих!"
 

 

 2 місце: Ольга Ковач "Don't make panic and give your baby organic!" та Міла Тодорико "Мой самый ценный груз!"

  

3 місце: Марія Кучерук  "Органiчний снiданок вiд люблячої бабусi!"   

 

Соломія Тітова "Хорошого молока багато не буває!"

 

та родина Захарових "Нове життя починається з ОРГАНІК"    

 
Нагородження переможців фотоконкурсу «Органічна сім’я» відбудеться на сцені Всеукраїнського ярмарку органічної продукції 23 вересня о 14:30 (м. Київ, Контрактова площа).  
 

Організатори конкурсу: Міжнародна благодійна організація «Інформаційний центр «Зелене досьє» та Спілка виробників органічних сертифікованих продуктів «Органічна Україна».

Конкурс проходив за фінансової підтримки Державного секретаріату Швейцарії з економічних питань (SECO) в рамках швейцарсько-українського проекту «Розвиток органічного ринку в Україні», що впроваджується Дослідним інститутом органічного сільського господарства (FiBL, Швейцарія).

Більш детальну інформацію про умови конкурсу, призи та переможців шукайте на сайті: http://organicinfo.ua/ocontensts.html або Фейсбук сторінці: https://www.facebook.com/OrganicInfo.ua/

9й Всеукраїнський Ярмарок органічних продуктів проходить в рамках Органічного тижня в Україні, який триває з 18 до 24 вересня 2017 р. З повним переліком заходів Органічного тижня в Україні від багатьох учасників органічного руху Ви можете ознайомитися за посиланням: https://drive.google.com/file/

 

 

 

 


Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook