Перші студенти-психологи долучилися до дружного гурту НУБіП України

21 вересня 2017, 15:34

Ось і розпочався ювілейний 120 навчальний рік нашого університету. Символічно, що саме тепер до студентського загалу НУБіП України вперше долучилися майбутні психологи. Вони переповнені хвилюванням.

«З нетерпінням очікували посвяти в студенти, задовго до свята уявляли яким воно буде, однак саме дійство перевершило найкращі сподівання, - розповідає першокурсниця Ольга Рожко. – Особливо хвилюючою була присяга. Із подивуванням ми споглядали виступи студентів-старшокурсників, аж не вірилося, що вони за декілька років досягли такого високого рівня. Їхні виступи були справді щирими, ми відчували, що потрібні, очікувані усіма, хто працює та навчається на факультеті. Однак ми теж сповнені сил для навчання й творчості».

«А на мене найкраще враження справила увага й турбота колективу кафедри соціальної роботи та психології. Доки куратор із нами проводила перші збори студентської групи, вони як нетерплячі студенти заглядали до аудиторії, пропонували допомогу, запрошували в гості. Коли ми переступили поріг кафедри, відчули – ми найочікуваніші студенти», - ділиться своїми думками Ірина Раділова.

«Вражаючим було й знайомство з одногрупниками. Уже під час першого зібрання з допомогою нашого куратора збагнули: усі ми маємо багато спільного, того, що нас може об’єднати в дружну групу, групу, яка надихатиме, підтримуватиме, допомагатиме», - зауважила Антоніна Дмитренко.
Натхнення й терпіння, уважності й наполегливості Вам у навчанні, дорогі першокурсники.

 

 

 

Розмову з майбутніми психологами
провела куратор групи Пс 17001б,

Л.М. Омельченко,
 
доцент кафедри соціальної роботи та психології 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook