Фестиваль «Його величність, Ніжинський огірок»

18 вересня 2017 року
Парк ім. Тараса Шевченка, Ніжин

16 вересня в парку ім. Тараса Шевченка відбулось урочисте відкриття п’ятого міського фестивалю «Його величність, Ніжинський огірок» у рамках святкування Дня міста Ніжина.

У парку розгорнулася картинна галерея, персонажами якої став Його Величність Ніжинський Огірок та учасники попередніх фестивалів. А на території парку діяв виставковий калейдоскоп: презентація виставок та виробів, присвячених ніжинському огірку, смачні страви з цих овочів, конкурси, дегустації, сюрпризи та цікава розважальна програма.

Студенти Ніжинського агротехнічного коледжу здивували відвідувачів ярмарку оригінальними рецептами, кондитерськими виробами, а також надзвичайно смачними соліннями, котрі здавна славлять нашу рідну землю. Студенти коледжу продемонстрували свою майстерність не тільки у приготуванні страв, але й у створенні гарних експонатів.

Учасники фестивалю підтвердили, що ніжинська земля славиться майстрами оригінального огіркового промислу.

Закінчився ярмарок нагородженнями: за активну участь у виставці й збереження огіркового промислу керівництвом міста Ніжинський агротехнічний коледж був нагороджений дипломом за активну участь в уславленні Огірка Ніжинського, небайдужість та любов до рідного краю.

 

Щиро дякуємо студентам та викладачам коледжу, які допомагали з підготовкою та брали участь у фестивалі! 
 
Наталія Шевченко,
заступник директора з виховної роботи

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook