Міжнародна діяльність і господарські питання – у фокусі ректорату

18 вересня 2017 року

    18 вересня, понеділок, початок робочого тижня. Студенти і викладачі розпочали заняття, а члени ректорату зібралися, аби спланувати поточний тиждень та поінформувати про ключові події минулого.

     Проректор з навчальної і виховної роботи Сергій Кваша доповів про підсумки наради з активізації профорієнтаційної діяльності, зокрема підготовчого відділення. Завдання, визначене рішенням серпневої вченої ради, залишається незмінним – факультети і ННІ повинні мати групу слухачів відділення під кожну спеціальність. Ректоратом сформовані пропозиції до правил прийому на 2018 рік, які будуть передані робочій групі профільного міністерства. У рамках підготовки до вченої ради розробляється положення щодо можливості навчання в університеті на контрактній формі навчання без відрахування, зазначив проректор.

  

     Директор ННЦ міжнародної діяльності Олександр Лабенко повідомив про результати перебування делегації Шеньянського аграрного університету. Сторони домовилися про аналогічний візит до Китаю делегації нашого університету, провадження спільних наукових досліджень і запровадження подвійних дипломів. У жовтні ми очікуємо на приїзд ректора університету з Мінессоти (США), який має в своєму складі потужний сільськогосподарський коледж і висловлює бажання налагодити співпрацю.

 

     Проректор з навчально-науково-виробничих питань та адміністративно-господарської діяльності Валерій Іщенко доповів про завершення покрівельних робіт на гуртожитку №9 та віварію, а також облаштування холу в навчальному корпусі №4. Головним завданням його служб на найближчий період є підготовка інфраструктури до опалювального сезону.

     Перший проректор Ігор Ібатуллін зупинився на дорученнях ректора Станіслава Ніколаєнка. Сергію Кваші доручено розробити макети стендів у навчальних корпусах і розглянути проект оформлення коридорів корпусу №3, завершити розміщення підготовчого відділення к корпусі №1. Валерію Іщенку – здійснити промив опалювальної системи в навчальних корпусах, узгодити програму енергозбереження на 2018 рік, посилити пожежну безпеку, завершити ремонтні роботи. Ігорю Ібатулліну – сформувати перелік необхідного обладнання для їдалень і буфетів, завершити зарахування до аспірантури, провести тендери на закупівлю типографського обладнання і комп’ютерної техніки, контролювати хід посівної кампанії в НДГ.

 

     Ректорат розглянув й інші питання життєдіяльності університету.

Денис Рудень

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook