Першокурсники: НУБіП України – це наша душа, надія, радість, наша Слава і життя!

8 вересня 2017, 16:51

 … Життя визначається не загальним відліком часу, а кількома важливими моментами,
які являються свого роду поворотними пунктами в людській долі.

… Саме з цього моменту життя стає по-справжньому осмисленим і благодатним
Роберт Шарма «Монарх, який продав своє «Феррарі»

 

     Перші враження про університет у кожного з нас першокурсників – свої. Вони стають основою для подальшого розвитку наших професійних здібностей, сприяючи вдосконаленню творчих навичок і талантів. НУБіП України… Хто з абітурієнтів хоч один раз не задумувався про навчання в ньому? Скільки з нас перебирали в пам’яті всі вищі навчальні заклади столиці!.. Проте вибір зроблено.

  

     Посвята в першокурсники… Актова зала повнилася різнобарвними вишиванками, щасливими обличчями студентів-першокурсників, поважними – професорського-викладацького складу. Затамувавши подих, ми слухали декана гуманітарно-педагогічного факультету Василя Шинкарука, споглядали на сценічне дійство, що полонило до глибини душі. Які ж талановиті наші студенти!

     На сцені вишикувалися заступники декана, завідувачі всіх кафедр факультету, наставники академічних груп та їх старости. Кожного з нас переповнювали гордість за університет, шана за факультет, вдячність батькам і Богові…

     Щасливої дороги, дорогі однокурсники, у країну знань! Адже професію набути – успіху досягнути! Нехай студентська стежина стелиться рівно, крокується легко, успіхи досягаються неодмінно!

     НУБіП України – це наша душа, надія, радість, наша Слава і життя! Який випускник не був натхненним його багатющою історією, славними традиціями, міцними знаннями, що здобувають тут?.. Обіцяємо, що і ми станемо достойними продовжувачами слави і традицій нашої Alma Mater.


Віта Мельничук,
студентка 1 курсу
спеціальності «Соціальна робота»

 
 

 
Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook