За навчальною літературою – до бібліотеки!

12 вересня 2017 року

    Кожного року з початком нового навчального семестру бібліотека радо зустрічає своїх нових користувачів – першокурсників. Тож і цього року приємно відзначити, що попит на навчальну літературу серед студентства досить високий. Та це й не дивно, адже той, хто хоче отримати знання, повинен багато читати та вчитися.

    І незважаючи на наявність електронної бібліотеки, все ж більшою популярністю серед студентів і надалі залишається друкована книга. Загалом, бібліотечний фонд нашої книгозбірні багатогалузевий, нараховує більше 1 млн. примірників навчально-методичної та наукової літератури як вітчизняної так і зарубіжної, у т.ч. рідкісних видань (з 1779 р.), авторефератів дисертацій (з 1950 р.), дисертацій (з 1946 р.), щорічно поповнюється на понад 10 тис. примірників документів.

    Тож бібліотекарі з радістю підбирають і видають для першокурсників необхідні книги. Слід відмітити, що  автоматизована система видачі книг на основі штрихкодування, що ось уже 5 років як запроваджена у нашій книгозбірні, значно прискорює цей процес, та й студентам вона теж до вподоби.

    А тим, хто ще не встиг отримати необхідну навчально-методичну літературу, нагадуємо, що її видача здійснюється як у центральній бібліотеці, так і у філіях бібліотеки відповідно, адже кожен факультет чи інститут закріплений за конкретною філією або відділом бібліотеки. Більш детальну інформацію можна отримати за посиланням.

Кіщак Тетяна, 
директор наукової бібліотеки
Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook