Гуманітарії продовжують знайомитися з університетом

15 серпня 2017 року

     Цього літа вступна кампанія видалася напруженою, оскільки порівняно з минулим роком випускників шкіл було менше. Однак гуманітарні спеціальності в нашому університеті мають попит. На гуманітарно-педагогічному факультеті денну форму навчання обрало 226 осіб, з них 143 навчатимуться за освітнім ступенем «бакалавр» і 83 ‒ «магістр».
     Саме тому вчора гуманітарно-педагогічний факультет втретє зібрав першокурсників-бакалаврів та магістрів першого року навчання.

    Про організацію занять на факультеті, процедуру поселення до гуртожитків, організацію змістовного дозвілля майбутнім психологам і міжнародникам, соціальним працівникам та філологам, фахівцям професійної освіти, управлінцям і викладачам, а також їхнім батькам розповідали декан гуманітарно-педагогічного факультету Василь Шинкарук та його заступник Світлана Харченко.

  

     А далі ‒ знайомство з університетом, яке провели для першокурсників представники студентської організації факультету, та ознайомча практика. Деканат факультету також проінструктував учорашніх абітурієнтів з техніки безпеки, адже вони проходитимуть практику в навчальних корпусах № 1, 3, прилеглій до них території, у гуртожитку № 6, на загальноуніверситетських об’єктах. Частина з гуманітаріїв задіяні у підготовці культурно-мистецьких етюдів, аби забезпечити святковий настрій на урочистостях з нагоди Дня знань, що відбудеться 1 вересня.

Світлана Харченко,
заступник декана гуманітарно-
педагогічного факультету

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook