Вступ 2017: зараховано магістрів-бюджетників та бакалаврів-контрактників

11 серпня 2017 року

     Вступна кампанія 2017 року практично завершена. То ж сьогоднішнє засідання приймальної комісії, на якому головував ректор Станіслав Ніколаєнко, виявилося досить лаконічним. На порядку денному стояло два питання: зарахування до магістратури за кошти державного бюджету та до бакалаврату – коштом фізичних і юридичних осіб (обидві денної форми навчання).

     Інформацію з цього приводу озвучив заступник відповідального секретаря приймальної комісії Сергій Нікітченко. За державним замовленням на перший курс магістратури зараховано 1147 осіб. На сьогодні вже укладено 109 контрактів, ще 128 чоловік готові до їх оформлення.

 

    Що ж до бакалаврату, то на місця державного замовлення – на базі школи та молодших спеціалістів – зараховано 1235 студентів. На контрактну форму – вже 798. Оскільки процес дозарахування на контракт ще триває і є бажаючі, то можемо говорити про збереження минулорічного контингенту студентів, а значить, і викладачів.

    У обговоренні загальної картини взяли декани факультетів конструювання і дизайну Зиновій Ружило, інформаційних технологій Олена Глазунова, ветеринарної медицини Микола Цвіліховський, директор ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження Володимир Козирський.

     Та на цьому розмова не закінчилася: останні вказівки і побажання Станіслав Ніколаєнко висловлював уже після закінчення засідання.

Валентин Обрамбальський

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook