Готуємося до нового навчального року: оновлюємо навчальний корпус №15

28 липня 2017 року

 Відразу по закінченню навчальних практик на факультеті інформаційних технологій закипіла робота. Деканат та чотири кафедри факультету переїхали у нові приміщення та звільнили три великі аудиторії для комп’ютерних класів  в 15 навчальному корпусі – 222, 223. 224, а також приміщення в 11 навчальному корпусі.

Креативно підійшли до організації своїх робочих місць викладачі кафедри інформаційних і дистанційних технологій, які пофарбували приміщення для кафедри, «Apple-центр» та 225 навчальну аудиторію (навчальна лабораторія «Microsoft Imagine Academy»)  у яскраві барви.

Викладачі кафедри комп’ютерних наук відремонтували кафедральне приміщення  та 224 навчальну аудиторію, яка буде закріплена за кафедрою. Наразі здійснюється закупівля столів та стільців у цю навчальну лабораторію.
 
  
Кафедра комп’ютерних систем та мереж також долучилася до ремонтних робіт, облаштувавши приміщення для кафедри і 223 аудиторію, у якій буде розміщена навчальна лабораторія «Академія Ціско». Нове приміщення для навчальної лабораторії моделювання і прогнозування кафедри економічної кібернетики облаштоване силами кафедри  у 222 аудиторії.  Попереду ще облаштування аудиторій столами, комп’ютерами та мережею.
 
  
Відремонтувати коридор в корпусі зібралися на суботник всі небайдужі – і викладачі, і студенти.  Робота кипіла. Стара фарба була змита і стіни коридору засяяли новими фарбами. 
 
 
 
  
Але на цьому облаштування корпусу не завершено. Попереду ще ремонт аудиторій 206, 233, а також облаштування конференц-залу. Велика подяка всім викладачам і студентам, які беруть участь у ремонтних роботах. Без їх активної позиції ми б такого результату не досягли!
 
Глазунова Олена,
декан факультету інформаційних технологій
 
Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook