Вступ 2017: проводимо вступні випробування, завершуємо прийом заяв в бакалаврат і залучаємо контрактників в магістратуру

26 липня 2017 року

 У приймальній комісії – напружена пора. Під пару вуличної температури в 35 градусів, а то й більше, сміються її співробітники. Вже другий день тривають вступні випробування до бакалаврату. Сьогодні закриваються двері вагону «бакалаврат» потягу «вступна кампанія 2017» для випускників шкіл. Ще два дні йде прийом документів до магістратури. 

Всьому цьому і було присвячене засідання приймальної комісії. 
 
Ректор Станіслав Ніколаєнко розпочав його хай з поки що не оформленій в офіційному порядку новині: на зустрічі у Міністерстві освіти і науки вдалося на 121 місце збільшити державне замовлення в магістратуру. А проректор з навчальної і виховної роботи Сергій Кваша деталізував це в розрізі спеціальностей. Повна інформація опублікована у відповідному розділі на нашому сайті.
 
 
 
Сентенція, що цьогоріч в ході вступної кампанії ми втрачаємо кількість заяв, але виграємо в якості вступників, судячи з аналізу поданих заяв, таки відповідає дійсності. Про стан надходження заяв від вступників на основі повної загальної середньої освіти на програми підготовки фахівців ОС «Бакалавр» та допуск до участі у конкурсі на місця державного замовлення доповів відповідальний секретар приймальної комісії Віктор Шевчук. Всього на сьогоднішній день подано 12029 заяв. Він же навів результати вступних випробувань для вступників-молодших спеціалістів. 
 
Про кількість заяв на програми підготовки фахівців ОС «Магістр», перспективи виконання державного замовлення та залучення студентів за контрактною формою навчання доповідали декани факультетів та директори ННІ. Вони запевнили, що завдання ректорату – виконати держзамовленні та набрати 30-40% контингенту на контракт – буде виконане.
 
Валентин Обрамбальський
 
Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook