Випускник Бориспільської ЗОШ І-ІІІ ступенів №6 Віктор Гордієнко: «Хочу продовжити сімейну традицію – отримати фах агронома-агрохіміка в НУБіП України»

24 липня 2017 року

 Випускник Бориспільської ЗОШ І-ІІІ ст. №6 Віктор Гордієнко прагне стати агрономом, тому для отримання вищої агрономічної освіти обрав Національний університет біоресурсів і природокористування України. 


Звідки дізнався про НУБіП?
 
Про НУБіП України знаю змалечку, адже я дев’ятий з нашої сім’ї, хто буде тут навчатись. Цього року мій брат Іван закінчив магістратуру за фахом «агрохімік-грунтознавець». Зараз ще двоє моїх братів здобувають освіту в цьому навчальному закладі на агробіологічному факультеті. Минулого року половина університетської команди з волейболу комплектувалась моїми братами. 
 
Окрім розповідей рідних, я сам мав можливість побачити, в якому чудовому місці розташований університет, що дуже важливо, адже я там проводитиму 90% свого часу. А з досвіду братів я зрозумів одне: якщо не просиджувати вільний від навчання час в гуртожитку, а вести активне студентське життя, ходити чи то на спортивні секції, чи на хор, КВК, танці - це будуть найцікавіші п’ять років мого життя.
 
Чому саме агробіологічний факультет?
 
Мене завжди цікавило те, як влаштована природа. У школі біологія була улюбленим предметом. До того ж моя сім’я з діда-прадіда займається хліборобством, саме тому вирішив продовжити сімейні традиції та отримати професію агронома.
 
Які маєш досягнення в навчанні?
 
Закінчив школу з середнім балом атестата 10,6. Найбільше у школі подобалось вивчати біологію і хімію.  Маю понад 180 конкурсних балів у рейтинговому списку абітурієнтів, які бажають навчатись на агробіологічному факультеті НУБіП України за спеціальністю «Агрономія». Враховуючи перший пріоритет моєї заяви, сподіваюсь, що моя мрія навчатись саме в цьому виші  здійсниться. 
 
Чим займаєшся у вільний час?
 
Моїм основним захопленням у вільний від навчання час є волейбол, яким я займаюся протягом 10 років. Також маю призові місця у змаганнях з боксу, баскетболу, футболу та легкої атлетики. Крім навчання та спорту,  беру участь у суспільному житті, є членом Всеукраїнської громадської організації «Сокіл».
 
Ким себе бачиш після закінчення університету?
 
Так як в Україні на даний момент не можливо, граючи у волейбол, заробляти великі гроші,  я розумію, що спортивна кар’єра триватиме максимум до 40 років. Тому  маю на меті отримати  вищу освіту з агрохімії.  І за рахунок набутих знань в університеті заробляти собі на життя, а волейболом займатись для свого задоволення у вільний час.
 
Розмовляв Віктор Забалуєв, 
декан агробіологічного факультету
 
Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook