Обмін досвідом та налагодження співпраці з Варшавським університетом екології та управління м. Варшава, Польща, за програмою ERASMUS+ Staff Mobility for Training

13 липня 2017 року

 З 14 по 19 листопада 2016 року доцент Оксана Зазимко – начальник навчального відділу та професор кафедри менеджменту Тетяна Балановська перебували у Університеті екології та управління (м. Варшава, Польща) за програмою ERASMUS+ академічної мобільності адміністративного персоналу та професорсько-викладацького складу.

Програма мобільності була насиченою та передбачала зустрічі з президентом Варшавського університету екології та управління Яном Мішаком, ректором Монікою Мадей та проректором з навчальної роботи Юстиною Клис, а також координатором програми ERASMUS+ у університеті Лією Саядян. Керівництво університету ознайомило присутніх зі структурою та історією вищого навчального закладу.

Учасники програми мобільності програми ERASMUS+ від України Оксана Зазимко та Тетяна Балановська презентували НУБіП України та систему вищої освіти в Україні, ознайомили президента Варшавського університету екології та управління, ректора та присутніх зі структурою університету та особливостями ступеневої підготовки фахівців, обговорили можливі шляхи співпраці між нашими університетами.

За програмою мобільності наступною була передбачена зустріч української сторони з деканом факультету Інженерії та менеджменту професором Яном Сентером та заступником декана Катаржиною Адамік, на якій присутні ознайомилися з факультетом, навчальними програмами та намітили наступні кроки щодо співробітництва у підготовці магістрів за програмою подвійних дипломів, участь студентів у літніх школах, викладачів у спільних наукових конференціях та написанні наукових видань.

Під час перебування у Варшавському університеті екології та управління відбулася також зустріч з деканом факультету архітектури та машинобудування Магдалиною Ліщинською-Доманською та її заступником Богданом Горчаком. Перебуваючи на факультеті Оксана Зазимко та Тетяна Балановська відвідали лекційні аудиторії та спеціалізовані лабораторії факультету, побували на заняттях студентів факультету з образотворчого мистецтва, відвідали бібліотеку. Після цього мали плідну зустріч з деканом та його заступником з питань подальшої співпраці.

Програма мобільності ERASMUS+ була виконана співробітниками нашого університету у повному обсязі, а за результатами стажування у Варшавському університеті екології та управління начальник навчального відділу Оксана Зазимко та професор кафедри менеджменту Тетяна Балановська отримали сертифікати. З позитивними враження від спілкування з високопрофесійною командою керівництва Варшавського університету екології та управління та виконаної у повному обсязі програми мобільності наші співробітники повернулися в університет.

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook