Випускник ОС "БАКАЛАВР" НАЦІОНАЛЬНОГО АВІАЦІЙНОГО УНІВЕРСИТЕТУ – чому я вирішив продовжити навчання на електроенергетичній спеціальності в НУБіП України

10 липня 2017 року

    Сьогоднішній стан розвитку суспільства і ринку праці має ряд особливостей глибини і ширини знань галузі, знань іноземних мов, спеціалізованих програмних продуктів та ін.
Отримавши інформацію із сайту НУБіП України про інститут енергетики, автоматики і енергозбереження, про систему подвійних дипломів випускник ОС "Бакалавр" Національного авіаційного університету спеціальності "Електронні пристрої та системи" Владислав Красношапка вирішив вступати до магістратури нашого університету.

- Владислав, чому прийняв рішення продовжити навчання за спеціальністю "Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка" у нашому університеті?
- За рейтингом у навчальному процесі я вхожу в десятку серед студентів свого курсу в НАУ. Вільно володію англійською і польською мовами. Вирішив розібратись - де краще для мого розвитку продовжити навчання в магістратурі. На сьогодні в Інтернеті і в інших інформаційних засобах багато цікавої інформації про НУБіП. Я приїхав до ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження взнати про умови вступу, побачивши і познайомившись викладачами, лабораторіями, системою подвійних дипломів – вирішив вступати до Вашого університету.

- Чому ти вирішив продовжити навчання за електроенергетичною спеціальністю?
- На моє бачення електроенергетика може дати мені значно більше можливостей для самореалізації. До речі, тема моєї бакалаврської роботи в НАУ – Автономна сонячна система електроживлення малих аеродромів. Завідувач кафедри електропостачання ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження, професор Гребченко М.В. сказав, що цю тему можна розвивати і в магістратурі. Для мене це дуже цікава пропозиція!

- Про що мрієш і де плануєш працювати?
- Я не з проста обрав напрям сонячну енергетику у бакалаврській, ця частина в електроенергетиці дуже інтенсивно розвивається і за нею майбутнє. Хочу працювати у цій системі. Мрію також, що продовжу займатись спортом, я кандидат у майстри спорту і хочу, звісно, досягнути вищого рівня.

Заступник директора ННІ енергетики,
автоматики і енергозбереження,
доцент С.М. Волошин

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook