Першокурсниця Скиба Юлія впевнено говорить: " З гідністю нестиму звання студентки НУБіП України"

8 липня 2017 року

     Кафедра маркетингу та міжнародної торгівлі продовжує цикл інтерв'ю зі студентами першого курсу, в яких майбутні маркетологи діляться враженнями від університету та навчання. Цикл інтерв'ю продовжує студентка-першокурсниця Скиба Юлія. Юлія у 2016 році вступила до нашого вишу за державним замовленням на спеціальність "Маркетинг" та впевнена, що в майбутньому стане провідним маркетологом в аграрному секторі, досягне успіху та отримає достойну роботу. А в цьому їй допоможе Національний університет біоресурсів і природокористування України.

 

     Юлія розповідає, що 1 вересня 2016 року - довгоочікуваний день. Цей день запам'ятався великою кількістю емоцій, що переповнювали мене та інших новачків. Певний час остерігалась, що буде важко знайти спільну мову з одногрупниками, та мені пощастило – ми порозумілись буквально з перших слів. Привітні, веселі, життєрадісні дівчата та хлопець – ось така цікава компанія. З ними хочеться спілкуватись, ми на одній хвилі, маємо багато спільних інтересів. Це додає снаги та впевненості.

    Перший рік, а особливо семестр в університеті один з найскладніших і незрозумілий , але він найбільше і запам'ятовується. У перші дні ми ще не знаємо де знаходяться які аудиторії, де бібліотека, ще не роззнайомилися з одногрупниками. Вже з перших днів почалися пари, найскладніше було висидіти цілих годину двадцять на одному місці - лекції здавалися просто нескінченними. Десь через тиждень-другий я почала входити у ритм і мені навіть сподобалось, ніби доросле, симпатичні хлопці та дівчата, студентські квитки, а потім вона ... довгоочікувана і перша стипендія!

     Поступово все глибше і глибше переймаєшся загальною атмосферою, котра просочена унікальним поєднанням навчання та розваг. Вчишся поєднувати ці дві протилежні речі. Хочеться встигнути спробувати все: побувати на Дні першокурсника і підготуватись до семінарів, які будуть наступного дня; вибратись кудись погуляти з одногрупниками і прослухати всі-всі лекції…

   Про університет можу говорити лише з посмішкою. Попри велику територію, незліченну кількість корпусів і студентів, почуваєшся у всьому цьому як вдома, ніби ти на своєму місці, ти частинка цього величезного організму. 
     Від навчання очікую цікавого студентського життя, професійного зростання, позитивних вражень та емоцій.
Можу сказати, що з гідністю нестиму звання студентки Національного університету біоресурсів і природокористування України. Пишаюся своїм університетом, факультетом, кафедрою.

 

Бажаємо Юлії натхнення та успішного навчання в університеті!!!

 

Завідувач кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі  Ярослава Степанівна Ларіна

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook