Міжнародна спеціалізована виставка “Світ морозива і холоду" і "Молочна і м'ясна індустрія ХХІ століття" 01.03-04.03.2011
Міжнародна спеціалізована виставка “Світ морозива і холоду" і "Молочна і м'ясна індустрія ХХІ століття" проходить з 01.03.2011 – 04.03.2011
Метою виставки є: просування молочної і м'ясної продукції на вітчизняний і закордонний ринки, стимулювання розвитку ринку, підтримка вітчизняного виробника, підвищення якості і розширення асортименту продукції, сприяння в налагодженні нових і закріпленні встановлених ділових контактів, які склалися, впровадження новітніх технологій.
У рамках ділової програми виставки відбудуться:
• Науково-практичні форуми, конференції, семінари;
• Дегустаційний конкурс якості морозива;
• Дегустаційний конкурс якості заморожених продуктів;
• Дегустаційний конкурс якості глазурі для морозива;
• Конкурс упаковки для морозива;
• Дегустаційний конкурс якості виробів з сиру і олії;
• Дегустаційний конкурс якості м'ясних і ковбасних виробів;
Тематичні розділи:
традиційне і м'яке морозиво; - молочні десерти і напої;
вафельні вироби; - кондитерські вироби;
глазур і шоколадні вироби;
заморожені продукти;
сировина для виробництва морозива: ароматизатори, стабілізатори, емульгатори, барвники, жири, олії, сухі і рідкі суміші і інші інгредієнти;
продукція супутніх галузей;
засоби транспортування заморожених і охолоджувальних напоїв;
молочна і м'ясна продукція;
масложирова продукція;
ковбасні копчені вироби;
сировина, харчові інгредієнти, добавки і спеції, рослинні олії;
технологічне, промислове, торгове, побутове холодильне і морозильне устаткування;
тара, пакувальне устаткування і матеріали;
інформаційне обслуговування галузі;
наукові установи.