Бакалаври та магістри факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК отримали свої дипломи

30 червня 2017 року
м. Київ, НУБіП України, корпус №1, ауд. 79

30 червня на факультеті харчових технологій та управління якістю продукції АПК визначна подія, водночас сумна та радісна, оскільки випускає 118 фахівців, з яких 83 бакалаври та 35 дипломів магістра за спеціальностями «Технології зберігання, консервування та переробки м’яса», «Якість, стандартизація та сертифікація».

Випускників, батьків, викладачів факультету і гостей урочистості привітав ректор університету Станіслав Ніколаєнко, який звернувся з теплими та мудрими словами до випускників, побажав поглиблювати отримані знання та практичні навички.

Натхненні слова, щирі настанови та побажання успішної професійної реалізації дали своїм випускникам їх наставники: декан факультету Лариса Баль-Прилипко, заступник декана Наталія Слободянюк, завідувачі кафедр: Олександр Савченко, Юрій Сухенко, Владислав Сухенко, наставники академічних груп – Оксана Штонда, Наталія Голембовська, Олена Очколяс, Юлія Слива та вихователь гуртожитку Ірина Веретинська.

 

 

 

Дипломи з відзнакою найкращим випускникам вручив ректор Станіслав Ніколаєнко – бакалаврам Жосан О. А., Шахворостова О. М., Ковтун В. О., Шахворостова В. М.; магістрам Шевчук Г.В., Зелінська К.С., Коцан І.В. та Заєць К.О.

Кращі випускники отримали грамоти та подяки, які вручила декан Лариса Баль-Прилипко.


Перед випускниками виступили керівники сучасних м’ясопереробних підприємств (випускники нашого факультету) з найкращими побажаннями та пропозиціями працевлаштування  на сучасних виробництвах.

Слова вітання та вдячності викладачам факультету та усім співробітникам виразила Катерина Семенюк.

Море квітів, сльози щастя на очах, фото на згадку, обійми й радісні слова привітань – усе це залишиться в пам’яті випускників та учасників урочистостей назавжди.

 

 

Завідувач кафедрою технології

м’ясних, рибних та морепродуктів

Савченко О.,асистент Очколяс О.

 

 


Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook