У навчально-науковому інституті післядипломної освіти вручили дипломи про другу вищу освіту

19 червня 2017 року
НУБіП України

 

 

     У навчально-науковому інституті післядипломної освіти відбувся випуск фахівців програм здобуття другої вищої освіти, магістерської спеціальності «Публічне управління та адміністрування» («Державна служба»). Цього року 197 осіб завершили своє навчання. З них: 121 – спеціалісти, 43 – бакалаври, 33 – магістри.
     В урочистостях взяв участь і вручив дипломи випускникам голова Благодійного фонду університету «Голосіївська ініціатива 2020», державний службовець першого рангу Євген Томін.
     Залу засідань вченої ради університету заповнили поважні випускники: Тараненко Юрій Миколайович – начальник обласного управління лісового та мисливського господарства Полтавської області, Лисун Людмила Іванівна – директор сільськогосподарського приватного-орендного підприємства «Плешкані» Черкаської області, Шиян Сергій Олексійович – генеральний директор ТОВ «Київ-Люкс», Ткачук Василь Миколайович – директор ТОВ «Еко-місто», Підсуха Ольга Володимирівна – виконавчий директор науково-дослідного аграрного підприємства «Мак України», Ярошко Марія Сергіївна – експерт проекту аграрної політики «Німецько-український агрополітичний діалог», Ромахін Вячеслав Юрійович – полковник (ліцей ім.Богуна), агрономи провідних агрохолдингів України, керівники і головні спеціалісти управлінь Держгеокадастру України, юристи тощо. До речі, другу вищу освіту здобули і чимало викладачів і співробітників нашого університету.
  
     Всі вони з щирою вдячністю за одержані знання отримали дипломи НУБіП України. Для багатьох з них це вже друга-третя освіта. Директор ННІ післядипломної освіти передала вітання випускникам від імені ректора університету Станіслава Ніколаєнка і запросила до вступу на програми здобуття другої вищої освіти, на магістерські спеціальності друзів та колег по роботі, дітей цьогорічних випускників.
 
  
     Вже стало традицією навчатися в інституті сім’ями. Так, випускниця Людмила Лисун привела до нас двох своїх синів Юрія та Антона на магістерські програми «Управління інноваційною діяльністю» та «Дорадництво».
     Дочка Наталії Петриченко вступає цього року до університету на спеціальність «Публічне управління та адміністрування».
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
     Дирекція інституту сподівається, що в цьому році ряди студентів і слухачів поповнять не менше 250 осіб. Колектив працівників всі свої зусилля спрямовує на проведення профорієнтаційної роботи, що дасть змогу досягнути запланованих показників.
  
  
  
  
  
  
  
  
  
Вітаємо дипломованих фахівців і бажаємо подальших успіхів в кар’єрному зростанні!
Марія Кулаєць,
директор ННІ післядипломної освіти
Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook