Випускниця Боярського коледжу екології і природних ресурсів вирішила навчатися в НУБіП України

19 червня 2017 року

Сьогодні студенти ВП НУБіП України «Боярський коледж екології і природних ресурсів» готуються до захисту дипломних та визначаються з вищим навчальним закладом, де вони будуть здобувати вищу освіту.

 Чим потенційні абітурієнти керуються у своєму виборі, на що звертають увагу – наша розмова з Мариною Кольосою, випускницею Боярського коледжу екології і природних ресурсів.

 

– Чому саме спеціальність «Геодезія та землеустрій» і чому саме НУБіП України?

– Я, випускниця Боярського коледжу екології і природних ресурсів Кольоса Марина. Про спеціальність «Геодезія та землеустрій» дізналася від батьків і вступила до ВП НУБіП України «Боярський коледж екології і природних ресурсів». Під час навчання в коледжі до нас приїжджали з профорієнтаційною роботою викладачі кафедри землевпорядного проектування Гунько Л.А. та Колганова І.Г., які розповіли  про переваги, навчання в НУБіП України. Також з нами провели невеличкий зріз знань, в якому я себе теж добре проявила і зайняла І місце. 

 

Нас запросили відвідати факультет землевпорядкування на день відкритих дверей. Відвідавши навчальний заклад я остаточно вирішила вступати саме в цей університет. Тому, що саме тут студентів навчають на сучасному обладнанні і найновішому програмному забезпеченні, що є важливим у професії, тут комфортні аудиторії, великі комп’ютерні класи, красива територія, а головне привітні і доброзичливі викладачі та студенти. 

 

– Які ще маєш уподобання?

– Маю деякі досягнення в спорті. Беру участь у щорічних легкоатлетичних забігах «За мир та єдність України». Кожного разу займала призові місця.

– Де плануєш працювати?

– Після навчання планую працювати по спеціальності. Якщо буде можливість, хочу працювати в Держгеокадастрі. В наш час спеціальність землевпорядника є дуже актуальною. Законодавство часто змінюється і робота для землевпорядника завжди буде.

 

Розмову провела Оксана Кустовська,

доцент кафедри землевпорядного проектування

 

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook