І З'їзд координаторів з міжнародної співпраці українських вишів та Поморської академії в Слупську (Польща)

29 травня 2017 року

З 22 по 28 травня 2017 року на базі Поморської академії в Слупську (Польща) вперше відбувсья З'їзд координаторів з міжнародної співпраці за програмами "Семестрового стажування" та "Подвійних дипломів" українських навчальних закладів з польським партнером. Від Національного університету біоресурсів і природокористування було запрошено доцента кафедри екології агросфери та екологічного контролю, заступника декана факультету захисту рослин, біотехнологій та екології Юлію Рибалко.

В рамках програми даного заходу було обговорено на семінарах проблеми та недоліки організаціїї навчальних програм "Семестрове стажування" та "Подвійні дипломи", а також  їх вдосконалення та вирішення. Ознайомлено учасників з факультетами та структурними підрозділами Академії, з базами практичного навчання студентів, зокрема з Словінським національним природним парком. 

Учасникам з'їзду пощастило побувати на святі з нагоди Ювілею Поморської Академії та насолодитися талантами українських студентів в рамках концерту підготовленого для координаторів.

Загалом з'їзд зібрав 45 учасників з 26 навчальних закладів України.

Фото AP Wymiany Semestralne.

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook