Вокальний колектив «SOUL» представив НУБіП на «Дні природознавців» у Вроцлаві

22 травня 2017 року
м. Вроцлав. Польща.

Щороку Природничий університет у м. Вроцлаві проводить грандіозне свято – «Дні природознавців». Вже другий рік поспіль, в рамках тісної співпраці, на свято був запрошений вокальний колектив «SOUL» творчої майстерні під керівництвом доцента кафедри культурології Ірини Войтюк та старшого викладача Любові Шкварун Національного університету біоресурсів та природокористування України.

     Це велика честь для наших студентів та викладачів, адже вони мали можливість з гордістю представити наш Університет, передати вітання від ректора Станіслава Ніколаєнка, презентувати польській громаді українські пісні та проявити зацікавленість та повагу до україно-польських культурно-освітніх відносин. Свято охопило всі сфери діяльності природознавців, зокрема, науку, культуру, спорт, сімейні традиції та розваги.

 Проведений доцентом Іриною Войтюк та Любов’ю Шкварун майстер-клас з культури української пісні викликав неймовірну зацікавленість у польських студентів українською культурою, а знайомство з керівником академічного хору Аланом Урбанеком надихає на тісну і плідну співпрацю у майбутньому. На нараді КонвенціїUPWr, проведеній у рамках свята природників,ректор Вроцлавського природничого університету Тадеуш Тішка підкреслив, що наука і міжнародне співробітництво розширюють можливості університетів і вчать співпраці, які в сучасній науці мають важливе значення. А професор Бужевскі у своєму виступі нагадав відому істину про необхідність трансформації мислення і менталітету, але також наголосив про важливість мати мрії і силу для їх здійснення.

 Вокальний колектив «SOUL» висловлює щиру подяку ректору Вроцлавського природничого університету Тадеушу Тішку за запрошення та ректору НУБіП Станіславу Ніколаєнку за всебічну підтримку та сприяння щодо можливості продемонструвати польським колегам грані української культури.

Юлія Закурдаєва,
студентка ННІ лісового та садово-паркового господарства 


Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook