Продовжуємо активно популяризувати спеціальність «Ветеринарна медицина»

31 травня 2017 року

На днях Навчально-науково-виробничий Клінічний центр «Ветмедсервіс» спільно зі школою виховання собак «Альфа», що є діючим членом «Спілки практикуючих дресирувальників КСУ» при Кінологічному Союзі України, провів громадський кінологічний захід на території факультету ветеринарної медицини Національного університету біоресурсів і природокористування України. Захід під назвою «Alfa Dog Fest» був  спрямований на те, щоб привернути увагу киян до питань  виховання та утримання собак, які живуть у нашому місті поруч з мешканцями.


Були представлені різні школи виховання собак у місті Києві. Відвідувачі отримали професійні консультації лікарів ветеринарної медицини, дієтологів, кінологів та інших вузькопрофільних спеціалістів кінології щодо правильного вирощування цуценят.


Основна увага відвідувачів була спрямована на те, щоб кожен власник тварини у місті Києві знав, що при факультеті ветеринарної медицини функціонує ННВ Клінічний центр «Ветмедсервіс», який надає різнопланові послуги з діагностики та лікування домашніх улюбленців, зокрема собак. Також актуальними були проведені майстер-класи зі слухняності, вправності та кмітливості собак та проведено міні-чемпіонат серед молодих собак.

 

Завідувач ННВ Клінічний центр
«Ветмедсервіс», к.вет.н., доцент В. Соломон

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook