Чужого навчайся, своїм ділись: з досвіду участі у міжнародній конференції

20 травня 2017 року

    З 15 по 18 травня 2017 року в Інституті післядипломної освіти КНУ імені Тараса Шевченка (http://www.ipe.univ.kiev.ua/) відбулася конференція 13 міжнародна науково-практична конференція ICTERI: «ICT in Education, Research, and Industrial Applications» (http://icteri.org/icteri-2017/).
      В рамках цієї конференції 17 травня було представлено досвід реалізації нової магістерської спеціалізації «Управління електронним навчанням» для магістрів спеціальностей «Дошкільна освіта», «Початкова освіта» та «Педагогіка вищої школи» Київського університету імені Бориса Грінченка (http://icteri.org/icteri-2017/program/). Серед авторів цієї програми були і викладачі кафедри інформаційних і дистанційних технологій професор Олена Глазунова та доцент Олена Кузьмінська.
     На конференції результати роботи, а саме: модель професійних компетентностей майбутніх менеджерів е-навчання, зміст навчальних програм, методи, форми і засоби організації е-навчання, а також показники його ефективності презентувала Олена Кузьмінська, к.пед.н., доцент кафедри інформаційних і дистанційних технологій.

 

     Разом з Оленою Кузьмінською у презентації та обговоренні брала участь магістранта інституту Педагогіки київського університету імені Бориса Грінченка Марічка Берізко, яка представила переваги навчання за даною спеціалізацією та взяла участь у обговоренні.

     Крім представлення результатів досліджень Олена Кузьмінська відвідувала майстер-класи спікерів конференції з питань ефективного впровадження ІКТ в освітню практику.
     Цікавими були також дискусії, що проходили в рамках конференції, а також зустрічі із партнерами з інших вишів.

     По завершенню всі учасники одержали сертифікати. А матеріали будуть опубліковані у фаховому журналі, що індексується у науко метричні базі SCOPUS.

 

Тетяна Волошина,
старший викладач кафедри інформаційних і дистанційних технологій

 

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook