Завершується навчальна практика з дисципліни «Ветеринарна фармакологія»

25 травня 2017, 16:30

Навчальну практику з дисципліни «Ветеринарна фармакологія» студенти факультету ветеринарної медицини ОС «Бакалавр» проходять на 3-му курсі навчання (повний термін).
Вже традиційно, бо кожного року, завдяки співпраці з корпорацією «Укрзооветпромпостач», вони бувають на екскурсії у цьому сучасному науково-виробничому та навчально-впроваджувальному комплексі, де дізнаються багато цікавого та нового про технологію виготовлення ветеринарних препаратів.

У травні цього року під час навчальної практики студенти розширили свої знання щодо ринку фармацевтичних препаратів для тварин. Відвідавши ветеринарну аптеку то зоомагазин, проводили порівняльний аналіз асортимену представленого там товару. Захопливою була інтерактивна гра з вивчення продукції, яку представляють нині вітчизняні виробники лікарських засобів; можна було отримати додаткові бали, велися дискусії.


Також було проведено збір та сушіння лікарської рослинної сировини з метою забезпечення нею відокремлених підрозділів НУБіП України.
Заключним етапом став захист зібраного студентами гербарію. Особливі вимоги ставилися до його оформлення , а також знань їх фармакологічної дії та застосування у ветеринарній медицині, адже іспит з дисципліни «Ветеринарна фармакологія» вже не за горами!
 

Деркач І.М.


Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook