НА КАФЕДРІ ОРГАНІЗАЦІЇ ПІДПРИЄМНИЦТВА ТА БІРЖОВОЇ ДІЯЛЬНОСТІ ВІДБУЛИСЯ ВІДКРИТІ ЛЕКЦІЇ

5 жовтня 2022 року
Відповідно до затвердженого графіку проведення відкритих лекцій на економічному факультету в осінньому семестрі 2022-23 навчального року співробітники кафедри організації підприємництва та біржової діяльності 4 жовтня 2022 року провели відкриті лекції для студентів ОС «Бакалавр» економічного факультету.
З врахуванням ситуації в країні та проведенням військових дій заняття були проведені в онлайн форматі на платформі ZOOM.
За розкладом першою була лекція к.е.н., доцента Любара Руслана Павловича
  
Відкриту лекцію для студентів 3 курсу зі спеціальності 071 «Облік і оподаткування» на тему «Основи та організація планування в аграрних формуваннях» відвідав завідувач кафедри організації підприємництва та біржової діяльності, д.е.н., професор, член-кореспондент НААН Ільчук М.М., к.е.н., доцент Томашевська О.А., к.е.н., доцент Нікітченко С.О., к.е.н., доцент Фурса А.В. На лекції розглядалися питання які стосувалися особливостей планування в сільському господарстві, система внутрішньогосподарського планування. На лекції були присутні 25 студентів. Викладач вдало поєднував методи та прийоми подання навчального матеріалу, що викликало зацікавлення у студентів.
В цілому лекція к.е.н. доцента Любара Руслана Павловича проведена на високому науковому і навчально-методичному рівні та одержала позитивні відгуки колег та студентів. Середня оцінка від студентів склала 47 балів.
Естафету перейняв д.е.н., доцент Радько Віталій Іванович з відкритою лекцією на тему «Бізнес-планування виробничої діяльності підприємства» для студентів 4 курсу спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа та страхування» в рамках вивчення дисципліни «Організація і планування виробничої діяльності». На лекції були присутні 40 студентів.
Лекцію відвідали завідувач кафедри організації підприємництва та біржової діяльності, д.е.н., професор, член-кореспондент НААН Ільчук М.М., та заступник декана економічного факультету, д.е.н., доцент Негода Ю.В., д.е.н., доцент Ланченко Є.О., к.е.н., доцент Любар Р.П., к.е.н., доцент Томашевська О.А., к.е.н., доцент Нікітченко С.О., к.е.н., доцент Фурса А.В. 
  
 
Під час лекції було розглянуто сутнісна характеристика бізнес-планування, наведена класифікація бізнес-планів, необхідність формування інформаційного поля для складання бізнес-плану, розкрито його методологію розробки та наведено структуру документу. Особлива увага була приділена досвіду бізнес-планування та підходам до процесу з позицій міжнародних організацій.
При презентації викладач вміло використовував різні методи та прийоми подання навчального матеріалу, теоретичний матеріал був чітко структурованим та мав логічну послідовність.
Вцілому викладач зарекомендував себе кваліфікованим фахівцем з високим науковим рівнем та культурою мовлення. За результатами оцінювання від студентів, викладач отримав  48 балів.
Лекція д.е.н., професора Радька Віталія Івановича проведена на високому науковому і навчально-методичному рівні та одержала позитивні відгуки колег та студентів.
Кафедра організації підприємництва та біржової діяльності надалі буде продовжувати роботу в напрямку проведення відкритих лекцій з метою удосконалення навчального процесу та викладання теоретичного матеріалу студентам.
 Сергій Нікітченко

доцент кафедри організації підприємництва та біржової діяльності 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook