СТУДЕНТИ ФАКУЛЬТЕТУ ВЕТЕРИНАРНОЇ МЕДИЦИНИ – УЧАСНИКИ ІІІ ВСЕСВІТНЬОЇ КОНФЕРЕНЦІЇ СТУДЕНТІВ-ВЕТЕРИНАРІВ

24 травня 2017 року

13-14 травня 2017 року у Варшаві (Польща) на базі Варшавського університету наук про життя відбулася III Міжнародна науково-практична конференція для студентів факультетів ветеринарної медицини під девізом «Non sibi sed omnibus» («Не для себе – для всіх»).
У конференції взяли участь студенти факультетів ветеринарної медицини з різних країн світу (Польща, Україна, Чехія, Іспанія та інші). Урочисто відкрив конференцію декан факультету ветеринарної медицини Варшавського університету наук про життя Марчін Банбура (Marcin Bańbura).
З вступною лекцією на тему «Особливості діагностики вірусної діареї худоби» перед учасниками конференції виступив професор Волтер Баумгартнер (Walter Baumgartner), Австрія.


Студенти на конференції представляли свої здобутки у формі усних і стендових доповідей за напрямами клінічних і доклінічних наук. Доповіді стосувались важливих питань та актуальних проблем сучасної ветеринарної медицини.


Делегатами конференції від факультету ветеринарної медицини Національного університету біоресурсів і природокористування України стали студенти першого курсу – Курданова Світлана, третього курсу – Малюк Інна та четвертого курсу – Родніна Олена, Міхаровський Гліб, Меженський Андрій і Цвіліховський Денис.

Світлана Курданова виступила зі стендовою доповіддю на тему «Біоморфологія скелетних структур плечового суглоба деяких представників надряду Безкільові», Малюк Інна представила стендову доповідь  «Поширеність Toxoplasma gondii серед дрібних тварин в Україні».


 


Цвіліховський Денис зосередив свою увагу на дослідженні проблеми вмісту загальних фосфоліпідів при згодовуванні охратоксину А з кормом, Меженський Андрій представляли результати вивчення питання інфекційних зоонозів у молочному скотарстві України.
Родніна Олена і Міхаровський Гліб представили на конференції спільну роботу з вивчення поширеності Toxoplasma gondii серед однокопитних в Україні.


14 травня відбулося урочисте закриття конференції на якому цікаві дослідження наших студентів Родніної Олени і Міхаровського Гліба, Цвіліховського Дениса і Малюк Інни було відмічено нагородами та грамотами.
Бажаємо учасникам конференції творчої наснаги і подальших успіхів на благо рідного факультету!
 

Микола Цвіліховський,
декан факультету ветеринарної медицини
Марина Галат,
керівник міжнародних програм факультету ветеринарної медицини

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook