День університету: визначаємо найспортивнішу студентську групу

12 травня 2017, 9:28

Наближається найочікуваніше свято року! 26 травня 2017 року Національний університет біоресурсів і природокористування України святкуватиме 119-річницю свого створення.

За вже доброю традицією до цього дня приурочена не менш важлива подія фізкультурно-оздоровчий захід на найспортивнішу академічну групу. Проводиться він з метою пропаганди занять масовими видами рухової активності серед студентів, науково-педагогічних, наукових працівників і співробітників НУБіП України, залучення до здорового способу життя.

 

10 травня відбулися загальні збори капітанів команд та представників факультетів. Завідувач кафедри фізичного виховання Микола Костенко розповів про основні правила ігор та наголосив, що задля чесної та відкритої боротьби в турнірах повинна брати участь виключно академічна група факультету.

У ході зустрічі було проведено жеребкування, за результатами якого визначили в якій послідовності команди будуть брати участь у тих чи інших змаганнях. 

Також нагадуємо, що кожна команда може пройти тренування до змагань на кафедрі фізичної підготовки. Для цього необхідно узгодити час та дату із завідувачем кафедри фізичного виховання.

 

 

 

 

 

Пам’ятаймо, що спорт – це запорука успіху, краси та здоров’я. Для того аби жити у ритмі, невпинно прагнути до нових звершень та перемог просто необхідно мати справу зі спортом. Він дисциплінує, навчає командній роботі та сприяє новим знайомствам і дружбі.

Усім учасникам змагань бажаємо успіхів та великих перемог!

Катерина Довгань,
начальник відділу виховної роботи 

 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook