ВІДБУВСЯ ІІ ЕТАП ВСЕУКРАЇНСЬКОЇ СТУДЕНТСЬКОЇ ОЛІМПІАДИ ЗІ СПЕЦІАЛЬНОСТІ «ІСТОРІЯ УКРАЇНИ»

28 квітня 2017 року

25-27 квітня 2017 року на базі Житомирського державного університету імені Івана Франка проходив ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Історія України». В інтелектуальних змаганнях брали участь представники понад 50 вишів з різних регіонів України – загалом 94 студента різних курсів та спеціальностей. 

НУБіП України представляли: студентка І курсу факультету захисту рослин, біотехнологій та екології Анастасія Галушка і студентка І курсу економічного факультету Надія Голядинець. До участі в олімпіаді дівчат підготували доценти кафедри історії і політології Наталія Ісакова та Вікторія Хвіст. 

Проведення програмних заходів олімпіади відбувалось за участі голови організаційного комітету, голови та членів журі, апеляційної і мандатної комісій, у складі яких працювали висококваліфіковані спеціалісти, професори та доценти, запрошені з різних регіонів України.
 
Учасникам олімпіади були запропоновані тестові завдання підвищеної складності, які розраховані на студентів із високим рівнем фахової підготовки. Крім тестових завдань, конкурсанти демонстрували своє вміння креативно мислити, логічно аналізувати події під час виконання творчих завдань.
   
 
    
Олімпіада також стала чудовою можливістю для спілкування та налагодження дружніх зв’язків студентів і викладачів з різних ВНЗ України.
Учасники та гості олімпіади отримали незабутні враження від екскурсії в будинок-музей Сергія Корольова та музей космонавтики з відвідуванням концерту класичної музики.
 
І хоча наші студентки не отримали високих нагород, для нас вони переможці, бо в нелегких змаганнях із досвідченими суперниками з історичних факультетів за звання найкращого знавця історії країни вони не розгубились, гідно боролись за перемогу, застосувавши на практиці здобуті знання, виявивши наполегливість, жагу до перемоги.
Окрім того, участь в олімпіаді навчила студенток знаходити неординарні рішення в складних ситуаціях, визначати прогалини в своїх знаннях, сприяла розширенню загального і історичного світогляду.
 
То ж, бажаємо усім наснаги, нових творчих здобутків та звершень та науковій ниві!!!
 
Наталія Ісакова, Вікторія Хвіст
доценти кафедри історії і політології
 
Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook