Анна Копил - переможниця обласної олімпіади з англійської мови. Вітаємо!

9 березня 2017 року

 2 березня 2017 року Чернігівський коледж транспорту та комп'ютерних технологій гостинно відкрив свої двері для учасників обласної олімпіади з англійської мови.

     Олімпіада проводилась серед студентів вищих навчальних закладів І-ІІ рівнів акредитації і мала на меті не лише визначення кращих знавців англійської мови, але й її популяризацію серед студентської молоді Чернігівщини. Сьогодні знання англійської мови - необхідний аспект професійного становлення і зростання, тому багато молодих і здібних студентів прагнули довести високий рівень знань з вищезазначеної дисципліни.

     Бобровицький коледж економіки та менеджменту представляла студентка групи №2 спеціальності «Виробництво і переробка продукції тваринництва» Анна Копил. Аня любить і цікавиться англійською мовою, багато часу, уваги та зусиль присвячує її опануванню - як на аудиторних заняттях, так і самостійно. Результат участі в олімпіаді підтвердив ефективність роботи студентки - Анна Копил зайняла І місце в обласній олімпіаді з англійської мови, поділивши його з сусідами - ніжинськими студентами.

     Вітаємо, Аню!

                              Н. Змігродська, викладач іноземної мови

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook